ΥΛΙΚΑ
- Χοιρινά παϊδάκια – 1,5 κιλό
- Ξύσμα από 2 λεμόνια
- Δεντρολίβανο – 2 κλωναράκια
- Ρίγανη – 4-5 κλωναράκια
- Φασκόμηλου – 5-6 φύλλα
- Μέλι – 5 κουτ. σούπας
- Μουστάρδα πικάντικη KALAMATA PAPADIMITRIOU – 4 κουτ. σούπας
- Λευκό κρασί – 500 ml
- Ανθός αλατιού σε νιφάδες με Λεμονάτο Άρωμα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Ελαιόλαδο
- Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης και αλουμινόχαρτο SANITAS.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ανακατέψτε σε ένα μπολ 100 ml ελαιόλαδο με το ξύσμα λεμονιού, την μουστάρδα, το μέλι, το κρασί και τα φρέσκα μυρωδικά ψιλοκομμένα.
Περιχύστε τα χοιρινά παϊδάκια με την μαρινάδα και αφήστε τα στο ψυγείο για 4-5 ώρες το λιγότερο ή 12 ώρες αν έχετε χρόνο.
Μετά βάλτε τα σε ένα ταψί, σκεπάστε με αλουμινόχαρτο και ψήστε τα στους 180 βαθμούς για μιάμιση ώρα.
Ξεσκεπάστε τα και ψήστε τα στο γκριλ για 10 λεπτά ή όσο χρειαστεί για να γκρατιναριστεί η επιφάνεια τους.
Αλατίστε με τον λεμονάτο ανθό αλατιού μόλις ψηθούν στο γκριλ.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube