ΥΛΙΚΑ
-Ρύζι μπασμάτι BALI – 500 γρ.
-Κομμένα μανιτάρια HOLCO – 1 κουτί
-Ψιλοκομμένο κρεμμύδι – 1
-Αγελαδινό βούτυρο ROYAL – 100 γρ.
-Ζωμός κοτόπουλου – 1 λίτρο
-Βρασμένα ρεβίθια – 200 γρ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρετε στο αγελαδινό βούτυρο το κρεμμύδι και το ρύζι και μόλις αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, ρίξτε τον ζωμό, αλατίστε, ρίξτε τα μανιτάρια και τα βρασμένα ρεβίθια και αφήστε σε μέτρια φωτιά, για 15 λεπτά περίπου, ανακατεύοντας κατά διαστήματα μέχρι να στεγνώσει το ρύζι.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube