ΥΛΙΚΑ:
- 2 κιλά κρεμμύδια για στιφάδο
- 1/2 φλυτζάνα ντοματοπολτό διαλυμένο σε μια φλυτζάνα νερό
- 2-3 φύλλα δάφνης
- 1/2 φλυτζάνι τσαγιού ξύδι
- 4-5 σκελίδες σκόρδο
- 1 μικρό κομμάτι κανέλλα
- 4-5 κόκκοι μπαχάρι
- 1 φλυτζάνι τσαγιού λάδι
- Αλάτι – πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Αφού καθαρίσουμε τα κρεμμύδια τα τοποθετούμε με τα υπόλοιπα υλικά σε μια κατσαρόλα (αν υπάρχει χάλκινη) για να βράσουν σε μέτρια θερμοκρασία.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube