ΥΛΙΚΑ
- 6-8 αυγά
- 3 μεγάλες ντομάτες, ώριμες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες
- 2 πιπεριές πράσινες, ψιλοκομμένες
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι φέτα θρυμματισμένη
- κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνουμε το λάδι σε βαρύ τηγάνι και ρίχνουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και τις πιπεριές. Τα σοτάρουμε για μερικά λεπτά και προσθέτουμε τις ντομάτες. Βράζουμε σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν και να απορροφηθούν τα υγρά τους.
Χτυπάμε τα αυγά ελαφρά με σπάτουλα και τα ρίχνουμε στο τηγάνι. Αλατοπιπερώνουμε και ανακατεύουμε για 3-4 λεπτά μέχρι να πήξουν ελαφρά.
Προσθέτουμε τη φέτα, ανακατεύουμε και πασπαλίζουμε με την κεφαλογραβιέρα. Ο καγιανάς τρώγεται χλιαρός, αλλά και κρύος, σαν ορεκτικό ή πρώτο πιάτο.
Φωτογραφία: Βαγγέλης Πατεράκης – Food styling: Aντωνία Κατή
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube