Η χθεσινή αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ είχε Καλαμπακιώτικο άρωμα καθώς δύο συμπολίτες μας ποδοσφαιριστές σκόραραν βοηθώντας τις ομάδες τους να αποσπάσουν θετικά αποτελέσματα.
Ο λόγος για τον Χρήστο Αλμπάνης και τον Λάζαρο Γκατζολάρι οι οποίοι ξεκίνησαν την καριέρα τους από την Ακαδημία των Μετεώρων και τώρα διαπρέπουν στην Φούτμπο Λιγκ.
Ο Χρήστος Αλμπάνης σημείωσε δύο τέρματα κι έδωσε και μία ασίστ στον Πετρόπουλο στη νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης με 4-1 στη Μυτιλήνη απέναντι στην ΑΕΛ Καλλονής.
Ο Χρήστος Αλμπάνης, παρόλο που έχασε μερικά παιγνίδια λόγω τραυματισμού, με τα δύο αυτά τέρματα έφτασε τα 5 και μαζί με τον συμπαίκτη του τον Πετρόπουλο είναι στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ.
Ο Λάζαρος Γκατζολάρι από την πλευρά του πέτυχε το δεύτερο γκολ του Αιγινιακού στο εντός έδρας της ομάδας του με τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο πρώην άσος των Μετεώρων στο 32’ έκανε το 2-0 για την ομάδα του, ύστερα από λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα, ενώ τα Τρίκαλα κατάφεραν και ισοφάρισαν στη συνέχεια με τους Κουσκουνά και Γιαννιτσάνη με πέναλτι.
