Η Κρύα Βρύση κατάφερε να κερδίσει με 2-1 τη Φήκη στον αγώνα που έγινε στο γήπεδο της Διάβας για την 28η αγωνιστική της Α΄ Ερασιτεχνικής με σκορ 2-1.
Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο δεν παίχθηκε καλό ποδόσφαιρο και το τελικό σκορ δίνει ελπίδες στην Κρύα Βρύση για παραμονή, αλλά αυτή εξαρτάται και από τα Αμπελάκια, αν τελικά υποβιβαστούν τρεις ομάδες.
Το σκορ άνοιξε στο 13΄ ο Λιακόπουλος με ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, ενώ στο 24ο λεπτό ο Νάκης κινήθηκε από τα αριστερά στην περιοχή και με δυνατό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο 26΄ ο Κοντός απέκρουσε σωτήρια σουτ του Τζέλη, ενώ στο 40΄κεφαλιά του Τεντολούρη πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Κοντού.
Στο 50΄ ο Μπουκουβάλας μείωσε σε 2-1, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Σταμούλης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν σουτ που επιχείρησε από καλή θέση αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων.
