Το να προσθέσουμε ζάχαρη στο καφέ είναι κάτι σύνηθες. Πόσοι όμως από εσάς προσθέτετε αλάτι;
Σύμφωνα με δημοσίευμα του koutipandoras.gr, ερευνητές απέδειξαν πως μια πρέζα αλάτι στον καφέ βελτιώνει την γεύση του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature, το αλάτι καταστέλλει την πίκρα που βγάζει ο καφές και ενισχύει την γεύση του.
Έτσι, την επόμενη φορά που θα παραγγείλετε καφέ και αυτός θα σας φανεί πικρός, θυμηθείτε να προσθέσετε λίγο αλάτι αντί για ζάχαρη.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube