ΥΛΙΚΑ
- 5-6 πατάτες
- 8 αυγά
- αλλαντικά (1 χωριάτικο λουκάνικο ή σύγκλινο ή απάκι)
- 100 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη
- λίγο αλάτι
- πιπέρι
- ελαιόλαδο για το τηγάνισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τηγανίζετε τις πατάτες. Μόλις ψηθούν αδιάζετε το ελαιόλαδο και αφήνετε λίγο στο τηγάνι. Χτυπάτε τα 4 πρώτα αυγά με λίγο αλάτι και τα ρίχνετε στις πατάτες.
Προσθέτετε τα αλλαντικά της αρεσκείας σας και το τύρι. Αφήνετε την ομελέτα να ψηθεί από τη μία πλευρά.
Γυρίζετε την ομελέτα από την άλλη πλευρά και ρίχνετε τα άλλα 4 αυγά και τα αφήνετε να ψηθούν. Αναποδογυρίζετε την ομελέτα 2-3 φορές ακόμη και σερβίρετε.
ΠΗΓΗ: icookgreek.com
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube