ΥΛΙΚΑ
- 1 κιλό κιμά περίπου από 2 στήθη κοτόπουλου (ζητάτε απ’ το χασάπη να σας τα κόψει)
- 8-10 φέτες ζαμπόν
- 8-10 κουταλάκια του γλυκού blue cheese
- μαϊντανός ψιλοκομμένος προαιρετικά
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο.
Για το πανάρισμα: 2 αυγά, αλεύρι και τριμμένη γαλέτα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνετε τον κιμά κοτόπουλου με το αλάτι, το πιπέρι, το μαϊντανό και το ελαιόλαδο.
Πλάθετε τον κιμά σε λεπτό μπιφτέκι, τοποθετείτε από πάνω το ζαμπόν και στη συνέχεια το τυρί. Τοποθετείτε από πάνω άλλη μία στρώση κιμά και κλείνετε το μπιφτέκι. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία μέχρι να τελειώσουν τα υλικά.
Σε ένα μπολ χτυπάτε ελαφρά τα αυγά. Παίρνατε τα μπιφτέκια πρώτα από το αλεύρι, στη συνέχεια στα αυγά και τέλος στη γαλέτα.
Σε ένα τηγάνι ζεσταίνετε λίγο ελαιόλαδο και ψήνετε τα μπιφτέκια κι από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
Σερβίρετε προαιρετικά με πουρέ πατάτας.
ΠΗΓΗ: icookgreek.com
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube