ΥΛΙΚΑ
- Ξαρμυρισμένος μπακαλιάρος – 1 κιλό
- Ντοματίνια – 500 γρ.
- Πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 2 κουτ. γλυκού
- Ελαιόλαδο – 125 ml
- Καπνιστή πάπρικα ΜΠΑΧΑΡ – 2 κουτ. γλυκού
- Γλυκό μπούκοβο ΜΠΑΧΑΡ – 1 κουτ. σούπας
- Κουκουνάρι – 4 κουτ. σούπας
- Βιολογικό βαλσαμικό ξίδι BIO KALAMATA PAPADIMITRIOU – 6 κουτ. σούπας
- Ανθός αλατιού σε νιφάδες Πικάντικος με πιπεριές ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα
- Βρασμένες πατάτας για το σερβίρισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε τον μπακαλιάρο σε μερίδες, αλευρώστε και τηγανίστε για 3-4 λεπτά σε καυτό λάδι.
Αφήστε σε απορροφητικό χαρτί για να στραγγίσει.
Βάλτε στο ταψί τα ντοματίνια κομμένα στην μέση και τα κομμάτια του μπακαλιάρου.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ το ελαιόλαδο με την καπνιστή πάπρικα, το μπούκοβο και τον πολτό σκόρδου και περιχύστε με το μείγμα αυτό το φαγητό.
Αλατίστε τα ντοματίνια, ραντίστε με το βαλσαμικό ξίδι, προσθέστε και το κουκουνάρι και ψήστε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο C για 20 λεπτά.
Συνοδέψτε με τις βρασμένες πατάτες.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube