ΥΛΙΚΑ
– 600 γραμμάρια κιμάς κοτόπουλου
– 2 αυγά
– 2 κουτ. λάδι
– 1/2 κούπα φρυγανιά
– Λίγη ρίγανη
– Αλάτι και Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζυμώνουμε τα υλικά όλα μαζί πολύ καλά και τα βάζουμε στο ψυγείο για να σφίξουν περίπου για μια ώρα.
Στη συνέχεια τα πλάθουμε σε μπιφτέκια και τα ψήνουμε σε αντικολιτικό τηγάνι.
Ενώ ψήνουμε τα μπιφτέκια, βάζουμε μια κατσαρόλα με νερό στη φωτιά και βράζουμε μισό κιλό φαρφάλες αλ-τεντε. Τις στραγγίζουμε και τις κρατάμε στην άκρη.
Στη συνέχεια βάζουμε στο Multi σκελίδες σκόρδο, 1/2 φλυτζανάκι λάδι, 2 κουταλιές τριμμένο μαϊντανό, αλάτι και πιπέρι το χτυπάμε καλά και το ρίχνουμε στις φαρφάλες, τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1 φλιτζάνι τριμμένη κεφαλογραβιέρα και ανακατεύουμε ξανά.
Τα σερβίρουμε στο πιάτο μπιφτέκι με φαρφάλες.
Καλή σας όρεξη.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!