ΥΛΙΚΑ
- 400ml γάλα καρύδας
- 250 γρ. σοκολάτα (70% και πάνω κακάο)
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 1 κουτ. του γλυκού λάδι καρύδας
- ξύσμα από ένα πορτοκάλι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μέτρια φωτιά, βάζουμε σε μία κατσαρόλα όλα τα υλικά για την κρέμα σοκολάτας .
Ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει η σοκολάτα και να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Λίγο πριν αρχίσει να κοχλάζει το βγάζουμε από την φωτιά (μπορεί να σας φανεί λίγο αραιό, αλλά μόλις κρυώσει θα πήξει).
Προσθέτουμε το ξύσμα από το πορτοκάλι και ανακατεύουμε.
Βγάζουμε από την φωτιά και τοποθετούμε την σοκολάτα σε ποτηράκια ή μπολάκια.
Βάζουμε στο ψυγεία και αφήνουμε να κρυώσει για 2 ώρες.
Θα έχουμε 4 μερίδες.
ΠΗΓΗ: bubblesandavocados.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube