ΥΛΙΚΑ
- 2,5 φλιτζ. αλεύρι αμυγδάλου
- 1/2 κουτ. γλυκού μαγειρική σόδα
- 1/4 φλιτζ. λάδι καρύδας
- 1/2 φλιτζ. μέλι
- 3 αβγά
- 1 κουτ. γλυκού κανέλα
- 1/2 κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς και λαδώνουμε ένα ταψί (περίπου 22 εκ.) με λάδι καρύδας.
Χτυπάμε καλά τα αβγά και προσθέτουμε το μέλι, το λάδι καρύδας, την κανέλα και το μοσχοκάρυδο. Και συνεχίζουμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα.
Σε ένα άλλο μπολ αναμειγνύουμε το αλεύρι αμυγδάλου με την σόδα και σιγά σιγά το προσθέτουμε στο υγρό μας μείγμα.
Ανακατεύουμε καλά, βάζουμε το μείγμα στο ταψί και ψήνουμε για 25 λεπτά (μέχρι να βγαίνει η οδοντογλυφίδα καθαρή από το κέικ.)
Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε.
ΠΗΓΗ: bubblesandavocados.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube