ΥΛΙΚΑ
- Σπαγγέτι – 250 γρ.
- Ψιλοκομμένο παριζάκι ΥΦΑΝΤΗΣ – 100 γρ.
- Τυρί κρέμα – 100 γρ.
- Τριμμένη γκούντα – 100 γρ.
- Αυγά – 4
- Γαλέτα – 200 γρ.
- Αλεύρι – 100 γρ.
- Λάδι για τηγάνισμα
- Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Πιπέρι
Για το σερβίρισμα:
- Μαγιονέζα
- Μαγειρεμένη Σάλτσα ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Αρωματική Σάλτσα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βράστε το σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε το, ραντίστε το με λίγο λάδι και αφήστε το να κρυώσει.
Κόψτε το σπαγγέτι σε μικρότερα κομμάτια και βάλτε το σε ένα μπολ.
Προσθέστε το παριζάκι, τη γκούντα, το τυρί κρέμα, 1 αυγό, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατέψτε το μείγμα και αφήστε το στο ψυγείο για 1-2 ώρες. Μετά πλάστε το σε κροκέτες.
Πανάρετε τις κροκέτες περνώντας τες διαδοχικά από το αλεύρι, τα υπόλοιπα 3 αυγά χτυπημένα ελαφρώς και από την γαλέτα.
Τηγανίστε τις κροκέτες σε καυτό λάδι και σερβίρετε με την μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας ή μαγιονέζα με αρωματική σάλτσα.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube