ΥΛΙΚΑ
- Χοιρινό μπούτι ρολό (περίπου 1,5 κιλό) – 1
- Μουστάρδα απαλή SQUEEZE KALAMATA PAPADIMITRIOU – 1 συσκευασία
- Πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 5 κουτ. γλυκού
- Πατάτες LUCIAS FARM – 1 κιλό
- Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Ελαιόλαδο
- Αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο 2 σε 1
- Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ραντίστε το χοιρινό κρέας με ελαιόλαδο, αλείψτε με 3-4 κουταλιές μουστάρδα και 3 κουταλάκια πολτό σκόρδου και τυλίξτε το με το αντικολλητικό χαρτί με αλουμινόχαρτο.
Ψήστε στους 175ο C για 1 ώρα και 30 λεπτά.
Πλύνετε πολύ καλά τις πατάτες και τυλίξτε την κάθε μία σε ένα φύλλο αντικολλητικού χαρτιού με αλουμινόχαρτο.
Ψήστε τες στους 175ο C για 1 ώρα.
Όσο είναι ζεστές, ξεφλουδίστε τες και σπάστε τες με το πιρούνι χωρίς να τις πολτοποιήσετε τελείως.
Ρίξτε 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο, 2 κουταλιές μουστάρδα και 2 κουταλάκια πολτό σκόρδου και ανακατέψτε.
Κόψτε το κρέας σε φέτες, συνοδέψτε με τον πουρέ ψητής πατάτας και πασπαλίστε με ανθό αλατιού.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube