ΥΛΙΚΑ
- Χοιρινή σπάλα – 500 γρ.
- Πικάντικη Σάλτσα ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 5 κουτ. σούπας
- Λευκό κρασί – 100 ml
- Ελαιόλαδο
- Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε το κρέας σε μικρότερα κομμάτια.
Τηγανίστε το σε λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
Σβήστε με το κρασί, προσθέστε την πικάντικη σάλτσα και τον ανθό αλατιού.
Αφήστε στην εστία μέχρι να δέσει η σάλτσα και σερβίρετε.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube