ΥΛΙΚΑ
- Φιλέτο στήθος κοτόπουλου ΟΡΕΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΙΝΔΟΣ – 1 πακέτο
- Κρέμα βαλσαμικού BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU
- Πολτός σκόρδου με ελαιόλαδο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 4 κουτ. γλυκού
- Ανθός αλατιού σε νιφάδες με άρωμα bbq ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
- Κρεμμύδι – 1
- Κόκκινες πιπεριές – 4
- Κολοκυθάκια – 4
- Κάπαρη AMVROSIA GOURMET – 1 κουτ. σούπας
- Ελαιόλαδο
- Βιολογικό βαλσαμικό ξίδι με μέλι KALAMATA PAPADIMITRIOU
- Μεμβράνη τροφίμων SANITAS
- Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης SANITAS
- Φρέσκα μυρωδικά για το σερβίρισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε κάθε φιλέτο κοτόπουλου οριζόντια σε φέτες.
Βάλτε σε ένα σκεύος τα φιλέτα του κοτόπουλου, περιχύστε τα με 4-5 κουταλιές κρέμα βαλσαμικού μπάρμπεκιου, 4-5 κουταλιές ελαιόλαδο, τον πολτό σκόρδου και το κρεμμύδι ψιλοκομμένο.
Σκεπάστε με την μεμβράνη τροφίμων και αφήστε τα να μαριναριστούν για 3-4 ώρες στο ψυγείο.
Ψήστε τα σε αντικολλητική σχάρα.
Για τα συνοδευτικά λαχανικά, κόψτε τα σε μικρότερα κομμάτια και ψήστε τα σε αντικολλητική σχάρα ραντίζοντας τα με λίγο ελαιόλαδο.
Αλατίστε τα φιλετάκια του κοτόπουλου με τον ανθό αλατιού με άρωμα bbq όταν ψηθούν.
Ετοιμάστε βινεγκρέτ με 6 κουταλιές ελαιόλαδο, 3 κουταλιές βαλσαμικό ξίδι με μέλι, την κάπαρη, λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού και φρέσκιας ρίγανης στον πολυκόπτη και ρίξτε την στα λαχανικά.
Γαρνίρετε με φρέσκα μυρωδικά.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!