ΥΛΙΚΑ
- 1/3 φλιτζ. λάδι καρύδας
- 3 κουτ. σούπας μέλι
- 2 αβγά
- 1 κουτ. γλυκού βανίλια
- 3 κουτ. σούπας αλεύρι καρύδας
- 1/3 φλιτζ. ωμό κακάο (σκόνη)
- 1/4 κουτ. γλυκού σόδα
- 1/2 φλιτζ. σοκολάτα κομμένη σε κομματάκια (85% κακάο)
- 1/3 φλιτζ. καρύδια θρυμματισμένα (προαιρετικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Σε ένα μπολ ή στο μίξερ χτυπάμε τα αβγά μαζί με το μέλι και το λάδι καρύδας.
Σιγά σιγά ρίχνουμε το αλεύρι καρύδας, την σόδα, το κακάο και την βανίλια. Ανακατεύουμε με μία κουτάλα.
Ενσωματώνουμε και τα κομματάκια σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατεύουμε με το κουτάλι.
Σε ένα ταψί, στρώνουμε μία λαδόκολλα και με το κουτάλι βάζουμε από μία κουταλιά από το μείγμα, αφήνοντας κενό μερικά εκατοστά.
Ψήνουμε για 10-12 λεπτά.
Αφήνουμε να κρυώσουν και τα τρώμε!
Θα έχουμε 12 μπισκότα.
ΠΗΓΗ: bubblesandavocados.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube