ΥΛΙΚΑ
-Φιλέτο από στήθος κοτόπουλου ΟΡΕΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΠΙΝΔΟΣ – 1 πακέτο
-Καπνιστή πάπρικα ΜΠΑΧΑΡ – 1 κουτ. γλυκού
-Σκόνη μουστάρδα ΜΠΑΧΑΡ – 1 κουτ. γλυκού
-Απαλό κάρυ ΜΠΑΧΑΡ – 1 κουτ. γλυκού
-Ξυνόγαλα – 500 ml
-Φαρίνα ΜΑΝΝΑ ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ – 200 γρ.
-Κορνφλάουρ ΜΑΝΝΑ ΑΦΟΙ ΚΕΡΑΜΑΡΗ – 100 γρ.
-Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-Γάντια νιτριλίου μίας χρήσης & μεμβράνη τροφίμων SANITAS
-Λάδι για τηγάνισμα
Για τη σάλτσα bloody mary:
-Καπνιστή Ketchup για ψητά DOLOPIA – 1 βάζο
-Σέλερι ψιλοκομμένο – 1 κλωναράκι
-Αγγουράκι ψιλοκομμένο – 1 μικρό
-Βότκα – 1 σφηνάκι
-Γούστερ σος – 1 κουτ. γλυκού.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε το φιλέτο του κοτόπουλου σε λωρίδες.
Αλατίστε και πασπαλίστε με τα μπαχαρικά.
Ρίξτε το ξυνόγαλα, σκεπάστε με μεμβράνη τροφίμων και αφήστε για λίγη ώρα στο ψυγείο.
Ανακατέψτε σε ένα μπολ την φαρίνα με το κορνφλάουρ.
Περάστε τα φιλετάκια από το μείγμα της φαρίνας και τηγανίστε τα σε καυτό λάδι.
Αφήστε τα σε χαρτί κουζίνας να στραγγίσουν και σερβίρετε τα με την συνοδευτική σάλτσα.
Για την σάλτσα, ανακατέψτε τηνKetchup με το σέλερι , το αγγουράκι, την βότκα και την γούστερ σος.