ΥΛΙΚΑ
-1 φλιτζάνι μάραθο, ψιλοκομμένο, χωρίς τα κοτσάνια
-3 κρεμμυδάκια φρέσκα, ψιλοκομμένα
-1 κρεμμύδι ξερό μέτριο ψιλοκομμένο
-1/4 φλιτζ. φέτα
-1/4 φλιτζ. ανθότυρο
-2 αυγά
-6 κουταλιές της σούπας βούτυρο αγελάδος
-3/4 φλιτζ. σιμιγδάλι χοντρό (ίσως να πάρει λίγο παραπάνω αν χρειαστεί στο ζύμωμα)
-1 κ.γ. αλάτι
-1 κ.γ. πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε με 3 κουταλιές βούτυρο τα ψιλοκομμένα φρέσκα και ξερά κρεμμύδια και το μάραθο.
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τα αυγά, τα σοταρισμένα κρεμμύδια με το μάραθο.
Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε μέχρι να γίνει σφιχτός χυλός.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 15 λεπτά.
Πλάθουμε σε κεφτεδάκια στρογγυλά πατώντας τα ελαφρά στο κέντρο με όλη τη παλάμη να απλώσουν.
Αλείφουμε με το υπόλοιπο βούτυρο τα χέρια μας πλάθωντάς τα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 15 – 20 λεπτά.