ΥΛΙΚΑ
-750 γρ. τηγανιά χοιρινή
-2 πράσινες πιπεριές καμπάνες σε ροδέλες
-1 κόκκινη πιπεριά καμπάνα σε ροδέλες
-1 κίτρινη πιπεριά καμπάνα σε ροδέλες
-2 μέτρια κρεμμύδια σε φέτες
-αλάτι, πιπέρι
-πάπρικα γλυκιά
-1/2 περίπου κούπας ελαιόλαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε κατσαρόλα το λάδι να ζεσταθεί.Ρίχνουμε και σοτάρουμε το κρέας.
Με τρυπητή κουτάλα αφαιρούμε την τηγανιά.
Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τις πιπεριές και τα κρεμμύδια να γυαλίσουν.
Βάζουμε πάλι το κρέας στην κατσαρόλα,ρίχνουμε πιπέρι και μπόλικη πάπρικα.
Συμπληρώνουμε με ζεστό νερό να σκεπάζει σχεδόν το κρέας και σιγομαγειρεύουμε μέχρι να μαλακώσει καλά η τηγανιά και να μείνει με τη σάλτσα της.
Λίγο πριν κατεβάσουμε αλατίζουμε.
Σερβίρεται ζεστή!