ΥΛΙΚΑ
– 3 κομμάτια κεφαλοτύρι (300 γρ. το καθένα)
– 1 φλιτζάνι αλεύρι
– 2 σφηνάκια ούζο
– 1 κουτ. Γλυκού σπόρους γλυκάνισου
– Ελαιόλαδο
– 1 ματσάκι ρόκα
– 6 φέτες παστουρμά
– Ξύσμα λεμονιού
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαρινάρουμε το κάθε κομμάτι τυρί στο ούζο για 15 λεπτά.
Αναμειγνύουμε το αλεύρι με τους σπόρους γλυκάνισου και αφού στραγγίσουμε το τυρί, αλευρώνουμε το κάθε κομμάτι και τα βάζουμε στο ψυγείο για 10 λεπτά.
Μόλις βγάλουμε το τυρί από το ψυγείο, το βρέχουμε πάλι με ούζο και το αλευρώνουμε πάλι πριν το τηγανίσουμε με το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές.
Σερβίρουμε συνοδεύοντας με μερικά φύλλα ρόκας και παστουρμά, και πασπαλίζουμε ελαφρώς με ξύσμα λεμονιού.