ΥΛΙΚΑ
Για ένα άτομο
-1 βολβός παντζαριού καθαρισμένος (προαιρετικά τα φύλλα από το παντζάρι)
-1 μήλο καθαρισμένο από τα κουκούτσια
-2 μεσαία καρότα καθαρισμένα
-3 εκατοστά τζίντζερ καθαρισμένο
-Χυμός από 1 μοσχολέμονο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Περνάμε από τον αποχυμωτή το παντζάρι, το μήλο, τα καρότα και το τζίντζερ. Σερβίρουμε σε ποτήρι και προσθέτουμε τον χυμό μοσχολέμονου. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή: www.lifo.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube