ΥΛΙΚΑ
-Αρνίσια παϊδάκια – 1,5 κιλό
-Πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 4 κουτ. σούπας
-Ξύσμα και χυμός από 1 λεμόνι
-Ελαιόλαδο – 125 ml
-Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-Φρέσκιας ρίγανης – 3-4 κλωναράκια
-Μουστάρδα με ρίγανη και θυμάρι KALAMATA PAPADIMITRIOU – 2 κουτ. σούπας
Για τη γαρνιτούρα με κολοκυθάκια και πιπεριές:
-Κολοκυθάκια – 8
-Χρωματιστές πιπεριές – 4
-Κρεμμύδια – 2
-Ελαιόλαδο
-Βερμούτ – 1 σφηνάκι
-Ανθός αλατιού σε νιφάδες
-Φρέσκια ρίγανη για το σερβίρισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ετοιμάστε μαρινάδα με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, τον χυμό και το ξύσμα λεμονιού και τον πολτό σκόρδου.
Μαρινάρετε τα παϊδάκια και ψήστε τα στο γκριλ στους 200 βαθμούς Κελσίου για 30 λεπτά.
Γαρνίρετε με κλωναράκια φρέσκιας ρίγανης.
Για τη γαρνιτούρα με κολοκυθάκια και πιπεριές:
Κόψτε τα λαχανικά σε ισομεγέθη κομμάτια.
Σοτάρετε τα σε λίγο ελαιόλαδο σταδιακά, ξεκινώντας από τα κρεμμύδια, μετά τις πιπεριές και τέλος τα κολοκυθάκια.
Όταν μαλακώσουν, σβήστε με το βερμούτ, αλατίστε, πασπαλίστε με την φρέσκια ρίγανη και σερβίρετε.