ΥΛΙΚΑ
-Λιγκουίνι – 500 γρ.
-Κιμάς κοτόπουλου – 600 γρ.
-κρεμμύδι – 1 ξερό
-Καρότα – 2
-Πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 2 κουτ. γλυκού
-Τομάτες baby LUCIA’S FARM – 500 γρ.
-Κρέμα βαλσαμικού σύκο KALAMATA PAPADIMITRIOU – 1 κουτ. σούπας
-Ψιλοκομμένος μαϊντανός – 4 κουτ. σούπας
-Ελαιόλαδο
-Ανθός αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
-Νιφάδες παρμεζάνας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίψτε τα καρότα και ψιλοκόψτε το κρεμμύδι.
Σοτάρετε τα σε λίγο ελαιόλαδο και μετά ρίξτε τον κιμά κοτόπουλου και τον πολτό σκόρδου.
Αφήστε σε μέτρια ένταση ανακατεύοντας μέχρι να μαγειρευτεί ο κιμάς.
Ρίξτε μετά τις τομάτες κομμένες στη μέση, τον μαϊντανό, αλατίστε και μαγειρέψτε για 10 λεπτά ακόμη.
Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, στραγγίστε τα και σερβίρετε τα με τη σάλτσα και τις νιφάδες παρμεζάνας.