ΥΛΙΚΑ
– 4 πέστροφες μικρές
– 250 γρ. ντοματίνια
– 2 κουτ. σούπας βούτυρο
– 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένη
– 2 κλωναράκια βασιλικού
– 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
– 1 λεμόνι σε φέτες
– αλάτι και πιπέρι
– αλεύρι για το τηγάνισμα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σοτάρουμε τα ντοματίνια και το σκόρδο σε αντικολλητικό τηγάνι με το βούτυρο μέχρι να πάρουν χρώμα και αλατοπιπερώνουμε.
Αλατοπιπερώνουμε και τις πέστροφες, τις αλευρώνουμε και τις τηγανίζουμε σε άλλο τηγάνι με το ελαιόλαδο για 3-4 λεπτά από κάθε τους πλευρά.
Σερβίρουμε με τα ντοματίνια, τα φύλλα βασιλικού και τις φέτες λεμονιού.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube