ΥΛΙΚΑ
-500 γρ. πάστα κριθαράκι
-1 κιλό ώριμες ντομάτες
-1 μεγάλο κρεμμύδι
-2 σκ. σκόρδο
-3 πράσινες πιπεριές
-αλάτι, πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφαιρούμε φλούδες και σπόρους από τις ντομάτες και τις πολτοποιούμε.
Τρίβουμε το κρεμμύδι, λιώνουμε το σκόρδο και κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια.
Βάζουμε όλα τα παραπάνω υλικά στην κατσαρόλα, να πάρουν μια βράση.
Κατόπιν προσθέτουμε ζεστό νερό, το κριθαράκι, αλάτι και πιπέρι.
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά και αφήνουμε το φαγητό να σιγοβράσει, ώσπου να μαλακώσει το κριθαράκι.
Αν χρειαστεί, προσθέτουμε ζεστό νερό.
ΠΗΓΗ: cookpad.com
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube