ΥΛΙΚΑ
-500 γρ. φιλέτο κοτόπουλο Νιτσιάκος, σε μπουκιές
-250 γρ. τορτελίνια με γέμιση τυρί
-2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο
-1 φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο
-400 γρ. ντομάτα κονκασέ
-1 κουτ. γλυκού ζάχαρη
-100γρ. φέτα πατημένη με το πιρούνι
-1 ματσάκι βασιλικό
-αλάτι, πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε στη φωτιά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε τις μπουκιές του κοτόπουλου και λίγο από το ελαιόλαδο. Αλατοπιπερώνετε και σοτάρετε μέχρι να ροδοκοκκινίσει από όλες τις πλευρές.
Προσθέτετε το σκόρδο και σοτάρετε 1 λεπτό ακόμη. Ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο, την ντομάτα, τη ζάχαρη και λίγο νερό. Αλατοπιπερώνετε και βράζετε 10 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Ρίχνετε τη φέτα και το βασιλικό και ανακατεύετε.
Βράζετε τα τορτελίνια σε άφθονο αλατισμένο νερό. Τα στραγγίζετε και τα ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.
Σερβίρετε τα τορτελίνια σε πιάτα και από πάνω το κοτόπουλο με τη σάλτσα ντομάτας και τη φέτα.