ΥΛΙΚΑ (για 2 άτομα)
-3 αυγά
-Μισή πατάτα
-50 γραμμάρια φέτα
-2 φέτες τυρί κασέρι
-4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-Αλάτι
-Πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σπάτε τα αυγά, αλατοπιπερώνετε και τα χτυπάτε με ένα πιρούνι. Κόβετε σε λεπτές φέτες τη πατάτα και μετά σε μικρά κυβάκια και τα τηγανίζετε.
Μόλις πάρουν χρώμα, προσθέτετε τα αυγά, ανακατεύετε ελαφρά και αφήνετε να ψηθεί σε μέτρια φωτιά για 3 λεπτά.
Γυρνάτε από την άλλη πλευρά την ομελέτα προσθέτετε τριμμένη φέτα, κασέρι και ψήνετε για άλλα 2 λεπτά.
ΠΗΓΗ: newsbeast.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube