ΥΛΙΚΑ
- 3 αυγά
- 4 ντομάτες
- 1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
- 1/2 ποτηράκι του κρασιού ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στίβουμε ή περνάμε από τον τρίφτη τις ντομάτες και τις βάζουμε σε ένα τηγάνι αλατισμένες, αφού πρώτα έχει αφεθεί να κάψει το λάδι. Τα αφήνουμε σε χαμηλή φωτιά και όταν η σάλτσα αρχίσει να δένει, προσθέτουμε λίγο πιπέρι και την πράσινη πιπεριά.
Ανακατεύουμε τη σάλτσα και βάζουμε μέσα τα αυγά, αφού τα έχουμε χτυπήσει καλά. Αφήνουμε τα αυγά να ψηθούν για λίγα λεπτά και λίγο πριν σβήσουμε προσθέτουμε τη ρίγανη.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube