ΥΛΙΚΑ
για 4 άτομα
-1 μικρό κρεμμύδι
-Μισό πράσο, μόνο το άσπρο μέρος, πλυμένο και ψιλοκομμένο
-1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
-1 μέτριο καρότο, ξεφλουδισμένο και κομμένο σε κύβους
-Μισό σέλινο, κομμένο σε κύβους
-100 γραμμάρια φασολάκια
-1 πατάτα, ξεφλουδισμένη και ψιλοκομμένη
-1 κουταλιά της σούπας φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
-1 κουταλιά της σούπας πολτό ντομάτας
-Ενάμισι λίτρο νερό
-3 κουταλιές της σούπας μπιζέλια
-50 γραμμάρια μικρά ζυμαρικά
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεστάνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και σοτάρετε το κρεμμύδι και το πράσο για 2 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέστε το καρότο, το σέλινο, τα φασολάκια, τις πατάτες και τον μαϊντανό και σοτάρετε για 4 λεπτά. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και μαγειρέψτε για 1 λεπτό.
Ρίξτε το νερό και αφήστε να σιγοβράσει για 20 λεπτά.
Προσθέστε τα μπιζέλια και τα ζυμαρικά και μαγειρέψτε για 5 λεπτά (ελέγξτε τις οδηγίες του πακέτου για το χρόνο μαγειρέματος των ζυμαρικών.