ΥΛΙΚΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
- 2 κουτιά φυτικές σαντιγύ
- 2 γάλα Βλάχας ζαχαρούχο
- 4 βανίλιες
- 5 κρόκους
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ
- 1 Κούπα ν ερό
- 1 κούπα ζάχαρη
- 1 κούπα κακάο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
Χτυπάμε όλα μαζί τα υλικά και στη συνέχεια τα βάζουμε στο ψυγείο για να κρυώσουν
ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
Βράζουμε όλα τα υλικά μαζί για πέντε λεπτά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.
Το τοποθετούμε πάνω από το παγωμένο παγωτό.
Γαρνίρουμε με καβουρδισμένο αμύγδαλο.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube