ΥΛΙΚΑ
– Φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρο, πέρκα, σολομό, λαβράκι) – 4
– Αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο 2 σε 1 SANITAS
– βάζο Μαγειρεμένη Σάλτσα Ντομάτας ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ – 1 βάζο
– Κρεμμύδια – 2 ξερά
– Κολοκυθάκια – 4
– Καρότα – 4
– Ελιές χωρίς κουκούτσι – 20
– Κάπαρη – 1 κουτ. σούπας
– Ψιλοκομμένο μαϊντανό – 4 κουτ. σούπας
– Θυμάρι και βασιλικό – Από 1 κουτ. γλυκού
– Ανθό αλατιού σε νιφάδες ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ
– Ελαιόλαδο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόψτε 4 μεγάλα φύλλα από το αντικολλητικό χαρτί και αλουμινόχαρτο 2 σε 1 (ανάλογα με τις μερίδες του ψαριού που θα μαγειρέψετε).
Βάλτε σε κάθε φύλλο χαρτιού 1-2 φιλέτα ψαριού.
Αλατίστε τα και πασπαλίστε τα με θυμάρι και βασιλικό.
Μοιράστε την κάπαρη και τις ελιές και μετά μοιράστε την μαγειρεμένη σάλτσα ντομάτας.
Μοιράστε και τα λαχανικά στα πακέτα ( κολοκυθάκια, καρότα, ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο) και πασπαλίστε με μαϊντανό.
Ραντίστε με λίγο ελαιόλαδο και διπλώστε τις άκρες από το χαρτί για να σχηματίσετε τα πακέτα.
Βάλτε τα σε ταψί φούρνου και ψήστε τα στους 180ο C για 35 λεπτά.
ΠΗΓΗ: masterclass.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!