ΥΛΙΚΑ
-3 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε μεγάλες ροδέλες
-1 πιπεριά Φλωρίνης σε μεγάλα καρέ
-1 πιπεριά πράσινη σε μεγάλα καρέ
-1 κρεμμύδι χοντροκομμένο
-10 ντοματίνια κομμένα στη μέση
-1 κουτ. γλυκού θυμάρι
-1 κουτ. γλυκού ρίγανη
-1 κουτ. σούπας πιπέρι κόκκινο
-Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο
-100 γρ. κεφαλοτύρι σε κυβάκια
-1 φλιτζάνι μπίρα Odyssey Red Rhapsody
-αλάτι, πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ζεσταίνετε πολύ καλά μέχρι να κάψει ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι. Βάζετε μέσα τις ροδέλες λουκάνικου και σοτάρετε μέχρι να ροδίσουν καλά από όλες τις πλευρές.
Προσθέτετε στο τηγάνι το ελαιόλαδο, το κρεμμύδι, τις πιπεριές, το θυμάρι και το κόκκινο πιπέρι και συνεχίζετε το σοτάρισμα σε πολύ δυνατή φωτιά, μέχρι να μαραθούν τα λαχανικά.
Σβήνετε με την μπίρα, αλατοπιπερώνετε και χαμηλώνετε τη φωτιά. Ρίχνετε στο τηγάνι το κεφαλοτύρι, τα ντοματίνια και τη ρίγανη και ανακατεύετε μέχρι να μαλακώσει το τυρί. Μεταφέρετε σε πιατέλα και σερβίρετε αμέσως.