ΥΛΙΚΑ
– 500 γρ. μακαρόνια κοντά (σέλινο ή πέννες)
– 150 γρ. μπέικον κομμένο σε κύβους
– 1 1/2 φλιτζάνι κίτρινα τυριά τριμένα, γκούντα, γραβιέρα
– 1 φλιτζάνι τσαγιού φέτα τριμένη
– 1 κόκκινη πιπεριά φλωρίνης ψιλοκομμένη σε κύβους
– 1 λίτρο γάλα
– 4 αυγά
– 1 φλιτζάνι ζωμό κότας
– 250 γρ. βιτάμ της Froza σε κύβους
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε σε ένα καλά βουτυρομένο πυρέξ τα μακαρόνια, προσθέτουμε τα τυριά, το μπέικον, την πιπεριά, το βούτυρο σε κύβους και αλατοπιπερώνουμε.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά με το γάλα και το ζωμό και περιχύνουμε τα μακαρόνια με το μείγμα.
Βάζουμε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο και ψήνουμε το φαγητό τους 200 βαθμούς για 50 λεπτά περίπου μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσει η επιφάνεια.
Κατά διαστήματα ανακατεύουμε τα μακαρόνια.