ΥΛΙΚΑ
για 2-4 άτομα
-8 ολόκληρα αβγά
-2 ασπράδια
-2 κουταλιές της σούπας γάλα
-2 κουταλιές της σούπας φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
-1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-1 κουταλιά της σούπας βασιλικό
-1 κουταλιά της σούπας σχοινόπρασο
-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-100 γραμμάρια τυρί τσένταρ
-2 ντομάτες ψιλοκομμένες
-100 γραμμάρια ζαμπόν ψιλοκομμένο
-1 μπρόκολο μικρό ψιλοκομμένο
-1 φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε τα αβγά και προσθέτουμε το γάλα και το πιπέρι. Ρίχνουμε στα χτυπημένα αβγά το τσένταρ, το κρεμμύδι, τις ντομάτες, το ψιλοκομμένα ζαμπόν, το βασιλικό και το σχοινόπρασο.
Ρίχνουμε ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και όταν ζεσταθεί ρίχνουμε το κοτόπουλο κομμένο σε κύβους και το σοτάρουμε για 5 λεπτά.
Στη συνέχεια προσθέτουμε το μείγμα των αβγών μαζί με το μπρόκολο.
Αφήνουμε την ομελέτα να σιγοψηθεί για 5 λεπτά και μετά τη βάζουμε στο φούρνο για 5 λεπτά ακόμα.