ΥΛΙΚΑ
-2 κολοκυθάκια
-2 κουταλιές της σούπας τριμμένο τυρί παρμεζάνα
-2 κουταλιές της σούπας τριμμένη φρυγανιά
-Ψιλοκομμένο μαϊντανό
-1 αυγό
-Αλάτι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα κολοκυθάκια. Στη συνέχεια τα κόβουμε σε λωρίδες και τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με την παρμεζάνα, τη φρυγανιά, το μαϊντανό και το αυγό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
Ύστερα πλάθουμε τα κεφτεδάκια και τα τοποθετούμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για περίπου 25 λεπτά.
ΠΗΓΗ: govastileto.gr
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube