ΥΛΙΚΑ
– 1 κιλό κρέας σε κομματάκια
– 1 κρεμμύδι ξηρό χοντροκομένο
– 3/4 της φλυτζάνας λάδι
– 1/2 φλυτζάνα σάλτσα πολτό διαλυμένη σε μια φλυτζάνα νερό
– 3/4 της φλυτζάνας τραχανά γλυκό
– αλάτι & πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζουμε το λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι στη συνέχεια ρίχνουμε και σοτάρουμε το κρέας. Το αλατοπιπερόνουμε, προσθέτουμε τη σάλτσα διαλυμένη 5-6 ποτήρια νερό και το αφήνουμε να βράσει.
Όταν έχει βράσει το κρέας, προσθέτουμε τον τραχανά και το βράζουμε ακόμη 20 εώς 25 λεπτά.
Το σερβίρουμε σε πιάτο βαθύ και ρίχνουμε από πάνω κόκκινο καυτερό ή γλυκό πιπέρι.
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube