ΥΛΙΚΑ
– 4 πράσα το λευκό μέρος και λίγο πράσινο καθαρισμένα και κομμένα σε ροδέλες
– 200 γρ. φέτα τριμμένη
– Αλάτι, πιπέρι
– 2 κουταλάκια της σούπας λάδι
– 1/2 φλιτζάνιου τσαγιού αλεύρι
– 1/4 κουταλιά σούπας αλάτι
– 2 αυγά
– 3/4 φλιτζάνια τσαγιού γάλα
– 1 κουταλιά της σούπας λάδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε 2 κουταλιές σούπας λάδι και σωτάρουμε τα πράσα μέχρι να μαλακώσουν. Στη συνέχεια σ’ ένα μπωλ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και προσθέτουμε το αλεύρι το αλάτι και το λάδι, τα ανακατεύουμε καλά και τα κρατάμε στην άκρη.
Λαδώνουμε μια φόρμα γυάλινη – πυρέξ στρόγγυλη, απλώνουμε τα πράσα, τα πασπαλίζουμε με την τριμμένη φέτα και από πάνω ρίχνουμε τον χυλό. Πασπαλίζουμε και με λίγο φρεσκοτριμμένο μπαχάρι. Το ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180-200 βαθμούς κελσίου για μισή ώρα περίπου ίσως και περισσότερο, μέχρι να χρυσοκαφετίσει από πάνω. Καλή επιτυχία.
{loadpostion mypos1}
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!