ΥΛΙΚΑ
-200 γρ αλεύρι μαλακό
-1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
-100 γρ γιαούρτι κλασικό
-100 ml ηλιέλαιο
-3 αυγά, σε θερμοκρασία δωματίου
-80 γρ φέτα, σε κυβάκια
-2 κολοκυθάκια
-12 μίνι ντοματίνια
-1/4 κγ αλάτι
-1 πρέζα πιπέρι.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Τρίβω δύο μικρά κολοκυθάκια.
Σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο σε μέτρια ένταση φωτιά, σοτάρω τα τριμμένα κολοκυθάκια να εξατμιστούν τα υγρά τους.
Σε μέτριο μπολ αναμειγνύω το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ, αλάτι και πιπέρι και τη φέτα σε κυβάκια ή θρυμματισμένη.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπάω τα αυγά και προσθέτουμε το γιαούρτι κλασικό, το ηλιέλαιο και το μπολ με τα άλευρα.
Τέλος, ρίχνω τα κολοκυθάκια και ανακατεύω καλά με μια σπάτουλα.
Κόβω ένα κολοκυθάκι σε λεπτές οριζόντιες φέτες, κάθε φέτα κόβω πάλι στη μέση και δημιουργώ ροζέτες (τυλίγοντας κάθε μια).
Γεμίζω με 2 ΚΣ από μείγμα τις θήκες των muffins (αφού πρώτα έχουμε λαδώσει απαλά και έχουμε αλευρώσει) και γαρνίρω με 1 ροζέτα κολοκυθάκι και 1 ντοματίνι.
Τα ψήνω σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180*C για 30 περίπου λεπτά.
Βγάζω από το φούρνο, αφήνω να κρυώσουν για 30 λεπτά και σερβίρω.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!