ΥΛΙΚΑ:
– 1 1/2 κιλά κρέας αρνί κομμένο σε μερίδες
– 3/4 της φλυτζάνας λάδι
– 2 κρεμμυδάκια ξερά ψιλοκομμένα
– 3/4 φλυτζάνας ντοματοπολτό διαλυμένο σε νερό
– 2 ξύλα κανέλα
– 5-6 κόκους μπαχάρι
– αλάτι
– πιπέρι
– αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Πλένουμε το κρέας καλά, το στεγνώνουμε με χαρτί κουζίνας, το αλατοπιπερώνουμε και το αλευρώνουμε.
Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το λάδι να κάψει και ρίχνουμε μέσα το κρεμμύδι.
Προσθέτουμε το κρέας κα το τσιγαρίζουμε καλά από όλες τις πλευρές. Προσθέτουμε την κανέλα και τα μπαχάρια. Ρίχνουμε τον ντοματοπολτό διαλυμένο και σκεπάζουμε το κρέας με νερό. Το αφήνουμε να σιγοβράσει έως ότου μαλακώσει το κρέας και χυλώσει.
Το σερβίρουμε με πατάτες τηγανητές ή ρύζι ή πουρέ.
{loadposition mypos1}
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News!