ΥΛΙΚΑ
- 4 λεπτές φέτες ψωμιού ολικής άλεσης
- 6-7 ντοματίνια
- 2 κ.σ. τυρί κρέμα
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- λίγη κάππαρη
- αλάτι
- πιπέρι
- λίγο γλάσο βαλσάμικου.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα βάζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και τα σοτάρετε για 3-4 λεπτά.
Φρυγανίζετε το ψωμί και το κόβετε στη μέση.
Αλείφετε τυρί κρέμα στις φέτες, βάζετε λίγα σοταρισμένα ντοματίνια, κάππαρη και γαρνίρετε με το γλάσο βαλσάμικου.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube