ΥΛΙΚΑ
- 350γρ. κάστανα βρασμένα
- 8 χουρμάδες ψιλοκομμένοι
- 200 γρ. κουβερτούρα 65% κακάο
- 130 γρ. λάδι καρύδας
- 2 κουτ. σούπας αμυγδαλοβούτυρο
- 2 κουτ. σούπας χαρουπόμελο
- μισή κουτ. γλυκού αλάτι Ιμαλαΐων
- 1 χούφτα αμύγδαλα ή φουντούκια ή 1 κ.σούπας μπράντι (προεραιτικά)
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε μπεν μαρί λιώνετε την σοκολάτα με το χαρουπόμελο.
Σε βαθύ μπολ αναμιγνύετε τα κάστανα σπασμένα σε κομμάτια, και όλα τα υπόλοιπα υλικά. Προσθέτετε την σοκολάτα και ανακατεύετε καλά.
Αδειάζετε το μίγμα σε αλουμινόχαρτο ή αντικολλητικό χαρτί και σχηματίζετε τον κορμό κλείνοντας τις δύο άκρες πάνω από τον κορμό σφίγγοντας ελαφρά.
Αφήνετε στο ψυγείο για 2 ώρες να παγώσει.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube