ΥΛΙΚΑ
- 300 γρ. φέτα
- 300 γρ. γραβιερα
- 300 γρ. κασέρι
- 5 αυγά
- 60 γρ. βούτυρο
- μισό λίτρο γάλα φρέσκο
- 5 κουτ. σούπας σιμιγδάλι ψιλό
- αλάτι
- πιπέρι λευκό.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Βάζετε το γάλα πάνω στη φωτιά να βράσει σε μέτρια θερμοκρασία.
Μόλις πάρει βράση κατεβάζετε και ρίχνετε το σιμιγδάλι.
Ξαναβάζετε στη φωτιά κι ανεκατεύετε μέχρι να πήξει.
Ρίχνετε και το βούτυρο. Χτυπάτε τα αυγά και τα τριμμένα τυριά και τα ρίχνετε στο μίγμα, αφού αφήσετε λίγο να κρυώσει.
Αλατοπιπερώνετε με προσοχή, αφού δοκιμάσετε, διότι τα τυριά είναι ήδη αλμυρά.
Ψήνετε στους 190 για 1 ώρα περίπου.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube