ΥΛΙΚΑ
- 6 άτομα
- 600 γρ. ανθότυρο ή ανάλατη μυζήθρα
- 150 γρ. μέλι
- 3 αυγά
- 1 κ.σ. κορν φλάουρ
- 1/2 κ.γ. αλάτι
- βανίλια ή ξύσμα λεμονιού για άρωμα
- Προαιρετικά: κανέλα τριμμένη και μέλι για το σερβίρισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Βάζουμε σε μπολ όλα τα υλικά μας και ανακατεύουμε καλά με σύρμα ή πιρούνι μέχρι να ενωθούν.
Βουτυρώνουμε ένα ταψάκι 20 εκατοστών. Αδειάζουμε το μείγμα μας και ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Σερβίρουμε προαιρετικά με λίγο μέλι και κανέλα τριμμένη, ζεστή ή σε θερμοκρασία δωματίου.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube