ΥΛΙΚΑ
-Μισό κιλό καλαμποκάλευρο
-1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα
-100 γραμμάρια ελαιόλαδο
-100 γραμμάρια γιαούρτι
-150 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
-4 κ.σ. δυόσμο ψιλοκομμένο
-μισό κ.γ. αλάτι
-μοσχοκάρυδο
-πιπέρι άσπρο.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά και ζυμώνουμε.
Δεν χρειάζεται να προσθέσουμε υγρό, διότι τα κολοκυθάκια που δεν τα έχουμε στραγγίσει θα βγάλουν όση ποσότητα υγρού χρειάζεται η ζύμη.
Απλώνουμε τη ζύμη σε ένα λαδωμένο ταψί και ψήνουμε την καλαμποκόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε αέρα και αντίσταση για 40 λεπτά.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube