ΥΛΙΚΑ
-1 κ. σαρδέλες
-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
-1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
-1 κ.σ. κύμινο σκόνη
-Αλάτι
-Αλεύρι για τηγάνισμα
-Καλαμποκέλαιο για τηγάνισμα.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καθαρίζουμε τις σαρδέλες, αφαιρώντας τους το κεφάλι.
Μαρινάρουμε τις σαρδέλες τοποθετώντας τες σε σουρωτήρι μαζί με τα υπόλοιπα υλικά της συνταγής για 2-3 ώρες.
Τις αλευρώνουμε και τηγανίζουμε σε βαθύ τηγάνι με καλαμποκέλαιο σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube