ΥΛΙΚΑ
-αλάτι
-πιπέρι
-ρίγανη
-χυμό ενάμισι λεμονιού
-λιγότερο από μισή κούπα ελαιόλαδο
-1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
-λευκό κρασί.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ρίχνετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά, ρίχνετε μέσα το κρέας και το σοτάρετε καλά και να αλλάξει χρώμα.
Προσθέτετε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας.
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το φαγητό μέχρι να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι, δηλαδή για περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα.
Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Ανακατεύετε καλά, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού και σερβίρετε αν θέλετε με συνοδεία ρυζιού.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube