ΥΛΙΚΑ
- 250 γραμμάρια φυτική σαντιγή (1 κουτί)
- 400 γραμμάρια ζαχαρούχο γάλα (1 κουτί)
- 400 γραμμμάρια γάλα εβαπορέ (1 κουτί)
- 1 βανίλια
- 100 γραμμάρια μπισκότα της αρεσκίας σας τριμμένα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε την φυτική κρέμα να αφρατέψει και προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και τα χτυπάμε και τα δυο μαζί καλά στο μίξερ να γίνουν αφράτα.
Προσθέτουμε την βανίλια και το γάλα εβαπορέ και συνεχίζουμε το χτύπημα για 2-3 λεπτά ακόμη.
Βάζουμε το μείγμα στην κατάψυξη να παγώσει για 30 λεπτά το βγάζουμε και το ξαναχτυπάμε για λίγα λεπτά και στη φάση αυτή προσθέτουμε και τα τριμμένα μπισκότα και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.
Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε επίσης και 100 γραμμάρια καρύδια τριμμένα ή 100 γραμμάρια σοκολάτα κουβερτούρα.
ΜΑΡΙΑ ΖΑΪΜΗ
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube