ΥΛΙΚΑ
- 1 κουβερτούρα (με μαύρη σοκολάτα, σοκολάτα γάλακτος ή και λευκή σοκολάτα)
- χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να λιώσετε σε μπεν μαρί την κουβερτούρα σας.
Πάρτε ένα κατσαρολάκι και βάλτε μέχρι τη μέση του νερό να βράσει.
Τοποθετήστε από πάνω ένα μπολάκι και λιώστε μέσα σε αυτό την κουβερτούρα σας.
Όταν η κουβερτούρα είναι έτοιμη απλά βουτήξτε τους χουρμάδες μέσα στην κουβερτούρα και βάλτε τον κάθε χουρμά σε ένα κομμάτι αντικολλητικό χαρτί.
Έχετε το αντικολληκτικό χαρτί σε ένα ταψί. Βάλτε το ταψί στο ψυγείο για να κρυώσουν τα σοκολατένια γλυκάκια σας.
Έπειτα από 1-2 ώρες είναι έτοιμα για φάγωμα.
Ακολουθήστε το tameteora.gr στο Google News! Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Instagram
Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολούθησε μας στο YouTube